Başkan Ataç, Hatay’da belediyenin sahur hazırlıklarına katıldı

Tepebaşı Belediyesi, Hatay’ın Arsuz ilçesinde binlerce depremzede vatandaş için sahur ikramı yapmaya devam ederken ilçeye giderek ekipler ile birlikte iftariyelik hazırlayan Başkan Ataç, “Deprem bölgesine ne yapılsa azdır. Çünkü olay televizyonlarda görüldüğü gibi değil, çok daha ağır şartlarda hayatlar devam ediyor. Yaralarımızı birlikte saracağız” dedi.

Başkan Ataç, Hatay’da belediyenin sahur hazırlıklarına katıldı
11 Nisan 2023 Salı 18:07

Tepebaşı Belediyesi ekipleri, Ramazan ayının bereketini Hatay’da depremzede vatandaşlar için paylaşmaya devam ediyor.

11 ili vuran depremlerin ardından bölgede yaptığı yardım faaliyetlerini sürdüren Tepebaşı Belediyesi, depremin ilk gününden itibaren gerek arama-kurtarma, gerekse yardım tırlarıyla bölgeye destek olmuştu. Tepebaşı Belediyesi Ramazan ayının gelmesiyle birlikte sahur yemeği ile Hatay Arsuz’da vatandaşlara destek oluyor. Belediye ekipleri tarafından hazırlanan sahur öğünleri, Hatay Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile günlük 5-8 bin vatandaşa ulaştırılıyor.

Ataç, bölgede sahur ikramı hazırladı

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da bölgeye giderek Tepebaşı Belediyesi ekiplerinin çalışmalarını inceledi. CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin ile birlikte sahur ikramlarının paketleme çalışmalarına katılan Ataç, “Yaralarımızı birlikte saracağız” dedi. Depremzedelerin ağır hayat şartları altında mücadele verdiğine dikkat çeken Ataç,  “Aradan 60 gün geçmesine rağmen birçok eksiklik gördüm.  Hatay Milletvekilimiz Suzan Şahin’in ilettiği eksiklikler noktasında bizde kahvaltılık ikramına başladık” ifadelerini kullandı.

“Sizler gibi insanlara ihtiyacımız var”

Hatay Milletvekili Suzan Şahin ise, Eskişehir’in ve Tepebaşı Belediyesi’nin depremin ilk gününden beri bölgede depremzedelerin yanında olduğunu belirterek, desteklerinden dolayı Ataç’a teşekkür etti. 

“Eskişehir’in bu karanlıkta bize kutup yıldızı olmasını asla unutmayacağız” diyen Şahin, şunları söyledi: “ Bir pirincin kıymeti yok ama mahallede herkes çuvala bir pirinç atarsa, çuval dolusu pirinç olur. Bir tane pirinç kimseye fayda sağlamaz ama bir çuval pirinç mahalleyi doyurur. Tepebaşı çok şanslı. Herkes belediye başkanı ya da yönetici olabilir. Ama Tepebaşı’nda, Belediye Başkanı ve çalışma arkadaşları ile iyi insanlar, yüreğinde insan sevgisi olan insanlar var. Deprem sonrasında yeni bir şehir tesis etmek üzere sizler gibi insanlara ihtiyacımız var.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.