Başkan Ataç Ford Otosan'ı ziyaret etti

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Ford Otosan Eskişehir Fabrikası’nı ziyaret etti. Başkan Ataç ziyaretinde fabrikada üretilen araçları da test etti.

Başkan Ataç  Ford Otosan'ı  ziyaret etti
02 Kasım 2022 Çarşamba 16:06

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir’de faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etmeyi sürdürüyor.

Başkan Ataç son olarak Ford Otosan Eskişehir Fabrikası’nı ziyaret etti. Ziyaretinde Fabrika Müdürü Fırat Elhüseyni ve İnsan Kaynakları Müdürü Sinan Salı, Başkan Ataç’a fabrikayı gezdirerek üretim alanları ve üretilen araçlar hakkında bilgiler verdi. Ardından Başkan Ataç, üretimi Eskişehir’de gerçekleştirilen Ford Trucks F-Max çekici araç ile bir test sürüşü yaptı. Başkan Ataç fabrika çalışanlarına da işlerinde kolaylıklar dilerken, “Koç Grubu ve bünyesindeki Ford Otosan, ülkemiz ekonomisi için çok kıymetli. Öte yandan bugün ziyaret ettiğimiz fabrika da Eskişehir’imizin istihdamına önemli katkılar sağlıyor. Yerli üretimdeki başarılarının devamını diliyor, gösterdikleri konukseverlik için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Fabrika yetkilileri de Başkan Ataç’a ziyareti için teşekkürlerini iletti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.