Başkan Akgören: Tüm şehrimizi bu kampanyaya destek vermeye davet ediyorum

Eskişehirspor tarafından başlatılan Eskişehirspor Hatıra Ormanı’nın ilk fidanı bugün dikildi

Başkan Akgören: Tüm şehrimizi bu kampanyaya destek vermeye davet ediyorum
21 Mayıs 2021 Cuma 16:45

Eskişehirspor tarafından başlatılan Eskişehirspor Hatıra Ormanı’nın ilk fidanı bugün dikildi. Eskişehir-Ankara Karayolu Kanlıpınar Mevkii’nde gerçekleşen dikim törenine Eskişehir Valisi  Erol Ayyıldız’ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, Eskişehir Orman Bölge Müdürü Recep Temel ve Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile Kulüp Başkanı Mustafa Akgören, Yönetim Kurulu Üyeleri ve futbolcular katıldı.

Eskişehirspor Hatıra Ormanı ilk fidanlarının toprakla buluştuğu için mutlu olduklarını ifade eden Kulüp Başkanı Mustafa Akgören yaptığı açıklamada, “Hedef 1 milyon fidan bağışı sloganı ile başlattığımız kampanyamızda an itibariyle 49 bin sayısını geçtik. Şehrimizin önde gelenleri bu kampanyaya destek verirse kısa zamanda 1 milyon sayısına ulaşacağımızı düşünüyorum. Gelen ilk paralar ile Anel Hadzic dosyasını kapattık. Sırada Boffin, Toko, Bienvenu gibi isimler var. Bu kampanya sayesinde tüm FIFA borçlarımızdan kurtulabiliriz. Tüm şehrimizi bu kampanyaya destek vermeye davet ediyorum. Buraya bugün 2 bin fidan dikimi yapıldı. Diğer fidanlar bakanlığımızın tahsis ettiği arazilere dikilecek. Bütün fidanların tek bir alana dikilmesi mümkün gözükmüyor. Buraya gelerek ve kampanyaya katılım sağlayarak kulübümüze destek veren herkese camiamız adına çok teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Kulüp Başkanı Mustafa Akgören, ayrıca özel olarak Eskişehirspor Hatıra Ormanı fikri ile bu kampanyanın meydana gelmesine vesile olan taraftar Çağıl Kaya ile bir araya gelerek teşekkürlerini iletti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.