Başkan Akgören: Bizi istifaya davet edenleri göreve davet ediyorum

Eskişehirspor’da kongre çoğunluk sağlanamadığı için haftaya kalırken Akgören burada yaptığı açıklamada, “Bizi istifaya çağıran arkadaşları ben de göreve davet ediyorum. Buraya gelsinler” dedi.

Başkan Akgören: Bizi istifaya davet edenleri göreve davet ediyorum
04 Haziran 2021 Cuma 15:56

Eskişehirspor olağanüstü kongresi gerekli üye sayısının katılım sağlamaması nedeniyle haftaya ertelendi. Burada açıklamalarda bulunan Akgören, Eskişehirspor’un kurtulmasının imkansız olmadığını önümüzdeki hafta düzenlenecek olan kongrede yapacağı konuşmada herşeyi kalem kalem açıklayacağını belirtti. Eskişehir’de Eskişehirspor’dan önce düzelmesi gereken konular olduğunu belirten Akgören bir türlü birleşme konusunda başarılı olamamaktan şikayet etti. Akgören bundan sonra görev almayacaklarını belirterek, “Bizleri istifaya davet eden arkadaşlarımızı buraya gelerek görev almaları çağrısında bulunuyorum. Biz kesinlikle onları eleştirmeyeceğiz verebileceğimiz tüm katkıyı vereceğiz. Biz yaklaşık 2 yıl görev aldık. Buyursunlar gelsinler onlarda iki yıl bu kulübü yönetsinler” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.