Başbuğ Eskişehir Kitap Fuarına katıldı

Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, 2. Eskişehir Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen imza gününde kitaplarını imzaladı. Başbuğ’a sevenlerinin ilgisi yoğundu.

Başbuğ Eskişehir Kitap Fuarına katıldı
07 Ekim 2018 Pazar 15:01

Emekli olduğu 2010 yılından bu yana geçen sekiz yılda 10 kitap yazan İlker Başbuğ yeni kitabı "Osmanlı’dan Cumhuriyete Güç Odaklarının Mücadelesi” ile Eskişehirli okuyucuları ile buluştu. Başbuğ yeni kitabında Osmanlı'dan Cumhuriyete 600 yıllık tarihsel kesitte yaşanan güç mücadeleleri, büyük çarpışmalar ve taht kavgalarını anlatıyor.Hangi yüzyılda, hangi güç odakları ortaya çıktı? Bunlar o yüzyıldaki hangi güç odaklarıyla karşı karşıya geldi? Merkezdeki ve merkezi ele geçirmeye ya da merkezi etkilemeye çalışan bu odakların mücadelesi Osmanlı Devleti’nin iç ve dış politikasını nasıl etkiledi? gibi pek çok soruya cevap veren kitap tarihle ilgili az bilinen konulara da ışık tutuyor. Başbuğ’a kitaplarını imzalatmak isteyen Eskişehirliler imza standının önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Kitap fuarı 10:00-20:00 saatleri arasında gezilebilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.