Başarılı sporculardan Başkan Ataç’a ziyaret

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 23 Nisan ve Çukurhisar Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinde Bilardo ve Tekvando eğitimi alan ve Türkiye genelinde dereceye giren başarılı sporcular ile bir araya geldi.

Başarılı sporculardan Başkan Ataç’a ziyaret
07 Temmuz 2023 Cuma 13:52

Tepebaşı Belediyesi’nin çocuk kültür merkezlerinde eğitim alan sporcular, elde ettiği başarılar ile Eskişehir’i gururlandırmaya devam ediyor.

Çocuk kültür merkezlerinde Bilardo ve Tekvando branşlarında eğitim alarak Türkiye genelinde gerçekleşen müsabakalarda dereceye giren sporcular, Başkan Ataç’ı makamında ziyaret etti. Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından Isparta’da düzenlenen Türkiye Tekvando Poomsae Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi olan Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Melahat Bacaksız, Eskişehir Tekvando Yıldızlar İl Seçmelerinde 3’üncü olan Yavuz Selim Karaaslan, Belinay Çelik ve Alperen Kılıç, Bilardoda ise Eskişehir Okul Sporları Cepli Bilardo Yıldızlar ve (A) Kategorisinde dereceye girerek Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanan Irmak Kuytu, Ada Kırcı, Irmak ve Nehir Kuytu Başkan Ataç ile bir araya geldi.

“Hedefimiz birinci olmak”

Tekvando Antrenörü Serkan Öztekin ve Bilardo Antrenörü Hüseyin Dikmen, yapılan müsabakalar ve elde edilen başarılar ile ilgili Başkan Ataç’a bilgi verdi. Tekvando Antrenörü Serkan Öztekin, “Temmuz’un 11’inde Bursa’da düzenlenecek olan Yıldızlar Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyoruz. Hedefimiz Türkiye şampiyonasında birinci olmak. Çalışmalarımıza 23 Nisan Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi’nde devam ediyoruz. Şu an yaz dönemi kayıtları ile birlikte 180 sporcumuz ile çalışıyoruz. Ayrıca Isparta’da düzenlenen müsabakada Türkiye 2’ncisi olan sporcumuz Melahat Bacaksız 2017 yılından beri Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü’nde milli sporcumuz olarak çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

“Eskişehir’i temsil ettiler”

Bilardo Antrenörü Hüseyin Dikmen ise, “Çalışmalarımızı Çukurhisar Çocuk Sanat ve Kültür Merkezi’nde sürdürüyoruz. Nisan ayında düzenlenen Eskişehir Okul Sporları Cepli Bilardo Yıldızlar ve (A) Kategorisinde dereceye giren sporcularımız Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanarak Eskişehir’i ve Tepebaşı’nı temsil etti. Sporcumuz Ada Kırcı Türkiye 6’ıncısı olarak bizlere gurur yaşattı” diye konuştu.

Başkan Ataç ise “Tepebaşı bölgesinde çocuklarımız için hizmete açtığımız sanat ve kültür merkezlerimizden çocuklarımızın yararlanması, açılan kurslarla ve sporla ilgilenmesi, Tepebaşı’nı Eskişehir’i Türkiye’de temsil etmesi, bizlere ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Ben bu anlamda kendilerine teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi. Başkan Ataç ayrıca sporculara, Mustafa Kemal Atatürk’ün eseri Nutuk’u armağan etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.