Baro, İl Toprak Koruma Kurulu üyelerine mektup gönderdi

Eskişehir Barosu Başkanı Rıza Öztekin ve avukatlar, İl Toprak Kurulu üyelerine 'Eskişehir'e kıymayın' mektupları gönderdi.

Baro, İl Toprak Koruma Kurulu üyelerine mektup gönderdi
26 Ocak 2018 Cuma 15:33

Resmi gazetede yer alan ‘Tarım arazilerinin korunması, kullanılması ve planlanmasına dair yönetmeliğin’ değiştirilmesinin ardından Alpu Ovası'na kurulması plananan Termik Santral'in yolu açıldığını söyleyen Baro Başkanı Rıza Öztekin, bugün PTT aracılığı ile İl Toprak Koruma Kurulu üyelerine mektup gönderdi.
Öztekin ve beraberindeki avukatlar, başta Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak olmak üzere tüm kurul üyelerine, kömürlü termik santralin yapılacağı 1. sınıf tarım arazilerinin "tarım dışı" kullanımına kabul oyu vermelerinin Eskişehir halkının yararına olmayacağını bildirerek 'Eskişehir'e kıymayın' talepli mektup gönderdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.