Bari 7 bin liraya satmasaydınız

Soner Uçak yazdı...

Bari 7 bin liraya satmasaydınız
11 Aralık 2017 Pazartesi 14:58

Bazı insanları ülke, kent, toplum için şans görürüm. Celalettin Kesikbaş bu isimlerden biridir.

ESO başkan adaylığını açıkladığı günden bu zamana değin sanayiyi şehrin gündemine sokmayı başardı.

Başkan olmadan Eskişehir sanayisine vizyon kazandırma konusunda ciddi bir başarı sağladı. Yetmedi, Eskişehir Basket’in yönetiminde yer alarak sportif faaliyetlere destek oldu.

Sanayi Odası seçimlerinde önüne set çekebilecek bir konum olmasına rağmen Eskişehirspor’a destek vermek adına seferber oldu.

Tüm bunlara rağmen sosyal medyada 7 bin liralık bir senet dönüp duruyor. Konuyu öğrenmek adına Kesikbaş’ı aradım telefon görüşmemiz aynen şöyleydi.

-Celalettin Bey kulüpten 7 bin liralık bir senet aldığınız söyleniyor?

-Valla bende duydum öyle bir şeyler ama ne olup olmadığına dair bir fikrim yok.

Şayet Eskişehirspor eski yönetiminden birileri Celalettin Kesikbaş’a zarar vermek adına bu tür işlere imza attı ise komik duruma düştüklerini belirtmek isterim. Ve yine şayet bu belgeyi ESO seçim çalışmaları nedeniyle rakipleri sosyal medyaya sürdüler ise trajikomik bir olaya imza atmış bulunmaktadırlar.

Bazı çevrelerin insan karalamaktaki hünerlerini bildiğim için gülüp geçiyorum. Ancak, Kesikbaş gibi gerçekten bu şehir için ciddi şans olacak birini en azından 7 bin liraya satmasaydınız demekten geri duramıyorum.

Kimse unutmasın Eskişehir değer üretmek konusunda çok  önemli bir şehirdir. Ancak değerleri hırpalamak söz konusu olduğunda kesinlikle bir tavır alır, ürettiği değerleri kolay kolay kimselere yedirmez.

Sonuç olarak Bu tür çocuksu etkinlikler ile ancak düşülen seviye gözler önüne serilir, kimse bir şey kazanıp, ya da kaybetmez.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.