BANA GÜVENDİĞİNİZ İÇİN SİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Odunpazarı Modern Müze Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açılıyor.

BANA GÜVENDİĞİNİZ İÇİN SİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
07 Eylül 2019 Cumartesi 14:13

Odunpazarı Modern Müze Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açılıyor. Açılışta konuşan Polimeks Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve koleksiyoner Erol Tabanca, “2018 yılının ikinci ayında buranın temelini siz attınız.  ‘Ben aslında temel atmalara gelmiyorum. Erol Bey'e ve bu proje inandığım için geldim’ dediniz. Bana güvendiğiniz için size çok teşekkür ederim. 1,5 yıl içinde projemizi bitirdik" dedi.

Tabanca bir anısını da paylaşarak,  "İnşaat devam ederken üç insan geldi yanıma ‘size teşekkür etmek için geldik’ dediler. Birimiz köfteci, birimiz lületaşı ustası, birimiz cam sanatçıyız. Sadece inşaat aşamasında bile işlerimizin açıldığını gördük. Allah sizden razı olsun dediler. Demek ki doğru bir iş yaptık” diye konuştu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.