Balya Belediye Başkanı Gaga Başkan Büyükerşen’i ziyaret etti

Balıkesir Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Eskişehir’in Türkiye’nin örnek kentlerinden biri olduğunu belirten Gaga, Başkan Büyükerşen’in yerel yönetimlerde örnek bir isim olduğunu ifade etti.

Balya Belediye Başkanı Gaga  Başkan Büyükerşen’i ziyaret etti
25 Eylül 2021 Cumartesi 13:00

Türkiye’nin dört bir yanından belediye başkanlarının Eskişehir ziyaretleri sürüyor. Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Eskişehir’e gelen Balıkesir Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, Eskişehir’i çok beğendiğini ve gerçekleştirilen çalışmaları her zaman yakından takip ettiğini ifade etti. Gaga “Eskişehir’e gelerek buradaki çalışmaları yerinde görmek istedik. Eskişehir, Türkiye’nin örnek kentlerinde birisi. Ben hem Sayın Büyükerşen’i hem de ekibini başarılı çalışmaları dolayısıyla yürekten tebrik ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükerşen, Balıkesir Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.