Bakan Kasapoğlu: Eskişehirspor’a yeni bir akademi inşa edeceğiz

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muammer Kasapoğlu, Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız ve AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan ile birlikte Eskişehirspor tesisleri ziyaret etti. Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek ile görüşen Kasapoğlu, burada yaptığı açıklamasında, Eskişehirspor’a yeni bir tesis kazandıracaklarını duyurdu.

Bakan Kasapoğlu: Eskişehirspor’a yeni bir akademi inşa edeceğiz
08 Haziran 2022 Çarşamba 20:49

Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız ve Eskişehirspor Kulübü yöneticileri ile önemli bir toplantı gerçekleştirdiklerini aktaran Bakan Kasapoğlu, “Yeni yıldızların yetişmesi için mevcut altyapıyı güçlendirmek amacıyla hem sporcularımızın eğitim alacağı hem kamp yapacağı ve sahayı da bu anlamda genişleteceğimiz yeni bir akademiyi birlikte inşa edeceğiz.  Cumhurbaşkanımızın direktifleriyle Eskişehir’imize, Avrupa’nın en modern statlarından birini kazandırdık. Statla birlikte bu akademi inşallah yarınların daha güçlü başarılarını hepimize getirecek ve hepimizi gururlandıracak. Taraftarıyla, sporcusuyla, teknik ekibiyle, yöneticisiyle bu güzel sinerjiyi birlikte artıracağız. Bayrağımız altında tüm kulüplerimizle olduğu gibi Eskişehirspor’umuzla da sınırları, çağları aşan başarılarında da gurur duymaya devam edeceğiz.   Eskişehirspor önemli başarılara ve ilklere çok önemli ölçüde öncülük etmiş bir kulübümüz. Bu kulübün daha güçlü yarınlara yürümesi sadece Eskişehir için değil Türkiye açısından da çok ama çok mühim.  Bu kulüp bugüne kadar pek çok yıldızı yetiştirdi. Burada adeta bir akademi var. İşte o akademiyi büyütmek en büyük arzumuz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet yasa - 2 yıl önce
bu zamana kadar nerdeydin diye bir şarkı var.