“Bağımsızlık ve özgürlüğün zaferi”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98’inci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.Çakırözer, yayımladığı mesajında, “Bağımsızlık ve özgürlüğümüzün simgesi 30 Ağustos Zaferimizi Atamızın izinde büyük coşku, gurur ve onurla kutlayacağız” dedi.

“Bağımsızlık ve özgürlüğün zaferi”
29 Ağustos 2020 Cumartesi 15:00

30 Ağustos'un yokluk içindeki bir ulusun Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde tam bağımsızlık hedefiyle ayağa kalktığı gün olduğuna dikkat çeken Çakırözer’in mesajı şöyle:

“30Ağustos Zaferi, bir ulusun küllerinden yeniden doğmasının onurlu bir göstergesidir. Türkiye Cumhuriyeti toprakları içinde yaşayan, ülkesini seven herkes çok iyi bilir ki 30 Ağustos bu toprakların korunması için kahramanların canlarını siper ettiği milli bir gurur ve zaferin adıdır.

Bu zafer sadece Türk ulusunun değil, tüm mazlum milletlerin özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onurlu yaşama dönük kararlılığının simgesidir. Yürekleri vatan aşkıyla dolu Anadolu'nun kadın erkek, genç yaşlı tüm evlatlarının tam 98 yıl önce yaktığı bu meşale, bugün vatanın dört bir yanında aydınlanmaya devam edecektir.

Onun için ki 83 milyon Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde ulusal Kurtuluş Savaşımızın zaferle taçlandığı gün olan 30 Ağustos’u virüse karşı tüm önlemlerimizi de alarak büyük bir gurur, onur ve coşkuyla kutlayacağız.

Ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu büyük zaferi bize armağan eden kurtuluş ve istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, vatanı için canlarını bir saniye bile düşünmeden feda eden tüm aziz şehitlerimizi minnetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız hepimize kutlu olsun.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.