Ayşe Ünlüce: Sadece yerel başkanlarımızı seçmeyeceğiz bu bozuk düzene dur diyeceğiz

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe ile birlikte Kırka’da vatandaşlarla bir araya geldi. 150 araçlık konvoyla ve büyük bir coşkuyla karşılanan Ayşe Ünlüce, “Biz sizlere hizmet getirdikçe sizler bize sahip çıktınız” dedi. Ünlüce “Kırka’nın gelini, Kırka’nın evladı” sloganlarıyla karşılandı.

Ayşe Ünlüce: Sadece yerel başkanlarımızı seçmeyeceğiz bu bozuk düzene dur diyeceğiz
06 Mart 2024 Çarşamba 15:19

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi kent genelinde ziyaretlerini sürdüren Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce son olarak Kırkalı vatandaşlarla buluştu. Kırka meydanında düzenlenen etkinlikte vatandaşlara seslenen Ünlüce, “Kırka benim ailem, yuvam, sizinle bir arada olmak çok güzel. Eminim bu sıcacık karşılamayı Cemal babam ve Aydın da görse sizlerle gurur duyardı, çok mutlu olurlardı. Nur içinde uyusunlar” dedi.

Başkan Uğur Tepe’nin Seyitgazi Belediyesi’ni çok büyük bir borçla aldığını söyleyen Ayşe Ünlüce, “Biz 64 yıl sonra Seyitgazi’yi aldığımızda Uğur başkanımla birlikte oturduk, kara kara düşündük. Biz bu borçları nasıl temizleyeceğiz diye ama demek ki çalmazsanız, çırpmazsanız, mali disiplini güzel kurarsanız borçsuz belediyeler yönetiliyormuş. Eğer dürüst davranırsanız, şeffaf davranırsanız hem borcu ödersiniz hem de hizmet yaparsınız. Seyitgazi bunun en güzel örneği” diye konuştu.

Ayşe Ünlüce, 31 Mart seçimlerinde vatandaşa önemli iki görev düştüğünü ifade ederek, “Bu seçimlerde vatandaşımızın iki önemli görevi var; birincisi belediye başkanlarını seçecekler, ikincisi ise iktidarın bu gidişatına dur diyecekler. Sürekli birileri cebimizde para çekiyor, gittikçe fakirleşiyoruz, artık buna son vermeliyiz. Sadece yerel başkanlarımızı seçmeyeceğiz bu bozuk düzene dur diyeceğiz. Biz iktidarın yapamadığını belediyeler olarak yapacağız. Kimse yatağa aç girmeyecek. Kim dara düştüyse kim zor duruma düştüyse Ayşe ablaları yanında olacak” dedi.

Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe, Büyükşehir Belediyesi’nin Seyitgazi’ye çok büyük desteklerde bulunduğunu söyledi. Özellikle Frig Vadisi yolunun yapılmasından sonra ilçeye birçok turistin geldiğini söyleyen Uğur Tepe, “Bizler daha iyi hizmet etmek için, ilçemizi daha iyi yerlere getirmek için oylarınıza talibiz. Seyitgazi hizmetlerin en güzelini hak ediyor” dedi.

Ayşe Ünlüce, meydandaki konuşmaların ardından Türkiye Maden İşçileri Sendikası Kırka Şube Başkanı Cafer Çakmak ve üyelerle bir araya geldi.

Kırka’daki ziyaretin ardından Ayşe Ünlüce, Karaören Mahalle Muhtarı Ramazan Topal, Kümbet Mahalle Muhtarı Gazi Ay, Akin Mahalle Muhtarı İbrahim Yıldız, Eskişehir Akin Köyü Derneği Genel Sekreteri Sancaktar Kızılok ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin - 2 ay önce
Afyonkarahisar chp bb adayı sayın Burcu Köksal hanım gibi ellerinde 50 bin Şehitimizin kanı olan marksist leninist şimdi emperyalistlerin 100 $lık köpekliğini yapan pkkitlerinin kravatlı tayyörlü temsilcileri demlilere laf söyleyin hiç bir zaman chpye vermediğim oyu vereyim
Avatar
KADİR AKIN - 2 ay önce
Dem lene demlene!!!