Ayşe Ünlüce: Onlardan gelen talep ve önerileri her daim kendimize görev sayacağız

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce emeklilerle buluştu. Emeklilerin yaşadıkları zorluklara işaret eden Ünlüce, dayanışmayı attıracaklarını belirterek, "Onlardan gelen talep ve önerileri görev olarak göreceğiz" dedi.

Ayşe Ünlüce: Onlardan gelen talep ve önerileri her daim kendimize görev sayacağız
23 Ocak 2024 Salı 14:16

Tüm Emekli Sendikası Üyeleri ile bir araya gelen Ayşe Ünlüce, emekliler ile dayanışma içinde olacaklarını söyledi. Ünlğüce yaptığı açıklamada "Tüm Emeklilerin Sendikası Eskişehir Şubesi’ni ziyaret ederek geçim sıkıntısı yaşayan emeklilerimiz ile dertleştik. Açlık sınırının 20 bin TL’yi, yoksulluk sınırının ise 50 bin TL’yi aştığı ülkemizde emeklilerimizin 10 bin TL’ye mahkum edilmesi kabul edilemez. Çalışmakla geçen ömürlerin mükafatı olan emekliliğin keyfini yaşaması gereken vatandaşlarımız, ne yazık ki kara kara ay sonunu nasıl getireceklerini düşünüyorlar. Bizler bugüne kadar olduğu gibi 31 Mart’tan sonra da emeklilerimizle dayanışma içerisinde olacak, onlardan gelen talep ve önerileri her daim kendimize görev sayacağız" dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.