Ayşe Ünlüce ilçe ziyaretlerini sürdürüyor

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce Mahmudiye’de muhtarlarla bir araya geldi. Ünlüce, “İlçelerde istihdamı arttırmak için 31 Mart sonrası çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Ayşe Ünlüce ilçe ziyaretlerini sürdürüyor
09 Şubat 2024 Cuma 11:50

Ayşe Ünlüce, Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Mahmudiye muhtarlarını dinledi. Toplantıya Eskişehir CHP İl Başkanı Talat Yalaz, CHP Milletvekili Utku Çakırözer, CHP Mahmudiye İlçe Başkanı Gürcan Demircan ve Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan da katıldı. Görüşme esnasında Mahmudiye muhtarlarının önerileri ve talepleri dinlendi.

“Köylerimizde İstihdamı Artırmak İçin Kadın Kooperatifleri Kurun”

Ayşe Ünlüce “Mahmudiye'nin değerli muhtarlarıyla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. İshak Başkanımızın üçüncü döneminde de seçileceğine inanıyorum. 31 Mart sonrasında sizlerin de talepleri ve önerilerini değerlendirerek birlikte güzel işlere imza atacağız. Bugün buraya sizleri dinlemek için geldik. Beklentileriniz ve önerilerinizi dikkate alarak Mahmudiye’nin 5 yıllık dönemini birlikte şekillendireceğiz. İlçemizin kanalizasyon sorununu çözdük ve şimdi büyük köylerimizden başlayarak hizmetlerimizi her yere götüreceğiz. Muhtarlarımıza özel bir mesajımız var: Kadın kooperatiflerini desteklemek istiyoruz. Han ilçemizde Han’ın Eli Kadın Kooperatifi kuruldu ve ürünleri Büyükşehir Belediyesi Üretici Marketlerinde satışta. Mahmudiye'de sıcak su var, burada çiçek veya çim serası kurabilirsiniz, biz destek sağlarız. Gençlerimizin köyden kente göç etmemesi ve ilçelerimizde istihdam sağlanması için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.