Ayşe Ünlüce: İktidar halkı unuttu

Ayşe Ünlüce yoksulluğa dikkat çekerek, "Maalesef iktidar yoksulları unuttu. Yoksulluk iktidarın çözmesi gereken bir konu. Biz ellimizden geldiği kadar ucundan tutalım dediğimizde ise okullara sokmayarak, engel oluyorlar" dedi.

Ayşe Ünlüce: İktidar halkı unuttu
09 Mart 2024 Cumartesi 17:33

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un Gökmeydan’daki seçim ofisi açılışında konuştu. Ünlüce,  iktidarın halkı unuttuğunu belirterek, şunları söyledi: “Biz bu ülkenin öksüz evlatları gibiyiz. Yoksullukla mücadelede en zorlanan kesim emeklilerimiz. Açlık sınırının altında aldığı maaşlarla hayata tutunmaya çalışıyorlar. Önümüzdeki dönemde en düşük maaş alan emeklilerimizi sosyal yardım grubumuzun içerisine alıyoruz. Emeklilerimiz sosyal yardıma muhtaç durumda. Emeklilerimize hem sosyal kart desteği vereceğiz, hem de koli ile yakacak yardımlarından faydalandıracağız. Yine yoksullukla mücadele ekiplerimizin yaptığı incelemelere göre tam gün okula giden çocuklarımız çoğu öğlenleri aç ne yazık ki. Anneleri onlara biraz yemek götürebilirse eğer parklarda, okul bahçelerinde soğukta karınlarını doyurmaya çalışıyorlar. Bize versinler bu işi, biz yapalım. ‘Gıda dağıtacağız’ diyoruz, bizi okullara sokmuyorlar. Bununla mücadelenin yolu iktidarın politikalarıdır. Biz ‘ucundan tutalım’ engel olmaya çalışıyorlar.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan Ali inceer - 2 ay önce
Ayşe hanım siz çözseniz çözseniz CHP'li belediyeler olarak ancak mantonunuzun veya paltonunuzun düğmesini çözersiniz başka sizin çözebilecek sorunların üstesinden gelebilecek hiçbir yeteneğiniz yok çocuklar okula Aşk gidiyor diyorsunuz sosyal belediyecilikte meclisten karar çıkartırsınız Madem aç giden okula çocuklar var bunlara erzak dağıtırsınız niye dağıtmadınız veya dağıttiyseniz bunu kamuoyuna Niye paylaşmadınız bir kere önce kendinize karşı dürüst olun milletin hakkıyla alay etmeyin Ayşe Hanım Sen zavallısın seni kullanıyorlar kullandırılmana izin verme