Ayşe Kulin’den Kazım Kurt’a teşekkür

Gazeteci- Yazar Ayşe Kulin, Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde yer alan galerileri, Ataol Behramoğlu Kitaplığını ve yeni açılacak olan Ceren Özdemir Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti.

Ayşe Kulin’den Kazım Kurt’a teşekkür
16 Aralık 2019 Pazartesi 13:37

Gazeteci- Yazar Ayşe Kulin, Eskişehir Kitap Fuarında düzenlenen imza gününe katılmak için Eskişehir’e geldi. Odunpazarı Tarihi Bölgeyi gezen Ayşe Kulin, Odunpazarı Belediyesi tarafından tarihi bölgede bulunan Ataol Behramoğlu Kitaplığını, Ahşap Eserler Galerisi, Sıcak Cam Atölyesini ve yeni açılacak olan Ceren Özdemir Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti. Odunpazarı Belediyesinin, 265 yıllık Yağcızade Konağı’nı restore ederek Ataol Behramoğlu Kitaplığı’na dönüştürmesinin hem Eskişehir hem de Türkiye için önemli bir adım olduğunu vurgulayan Kulin, “Müthiş bir artı değer olan Ataol Behramoğlu Kitaplığı’nı gezerken gurur ve kıvanç duydum” dedi.

FARKINDALIK YARATMAK ÖNEMLİ

Ataol Behramoğlu Kitaplığı’ndan sonra Ahşap Eserler Galerisi ve Sıcak Cam Atölyesi’ni de ziyaret eden Kulin, vahşice katledilen Ceren Özdemir’in adının verildiği Ceren Özdemir Gençlik Merkezi’ne de gitti. Türkiye’de işlenen kadın cinayetlerine dikkat çekmek ve bu konuda farkındalık yaratmak için Ceren Özdemir isminin seçilmesinin önemli olduğunun altını çizen Kulin, çalışmaları ve Eskişehir’e yaptığı hizmetler için Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.