AYŞE FERT DÖKMECİ İDDİALI BAŞLADI

AK Parti Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Ayşe Fert Dökmeci, “11 sene sonra tekrar karşınızdayım ve çok heyecanlıyım. İnşallah yarım kalan bir işi burada tamamlayacağız” dedi.

AYŞE FERT DÖKMECİ İDDİALI BAŞLADI
28 Nisan 2018 Cumartesi 16:24

“Milletin vekaletini almak için buradayım” diyen Dökmeci “2004 yerel seçimlerinde bizden farklı siyasi görüşe sahip olan siyasi partilerin ısrarla benim partide değerlendirilmeme takiye* demelerine rağmen bana birçok görev verildi. Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği gibi görevlerde bulundum. Genç olmama rağmen Ak Parti Grup Sözcülüğü dahi verildi.  İmar komisyon üyeliği, daimi encümen üyeliği gibi görevlerim oldu. 2006 yılında Ak Parti’ye Eskişehir’de kısa bir süreliğine il başkanlığını bana devredecek kadar güven duydular.  2007 yılında 4’üncü sıra milletvekili adayıydım. 3 milletvekili seçilmesi üzerine seçilemedim. Onun üzerine Milli Piyango Yönetim Kurulu Müdürlüğü’ne getirildim.  O görevdeyken, Eskişehir’de 400 kız öğrencimizin barınabileceği bir yurt yaptık.  44 yıllık hayatımdaki en anlamlı projeydi. Sayın Bakanımız rahmetli Kemal Unakıtan öncülüğünde Eskişehirspor’a yönetim kurulu üyeliği yaptım. Yani bir kadına başka siyasi partilerin tanımayacağı birçok şansı Ak Parti’de bana tanıdılar bende o güveni boş çıkarmamak için elimden geleni yaptım. 18 yılı aşkın süredir serbest avukatlık yapıyorum. Buradaki pek çok arkadaşımızın bende vekaleti var. Bugün burada şahsi vekaletleri değil milletin vekaletini almak üzere geldim.  Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 2007 seçimlerinde bana bir cümle söylemişti  ‘Bizim erkeklerle sırt sırta mücadele verebilecek ve onlarla rekabet edebilecek kadın adaylara ihtiyacımız var’  ben burada bugün erkek arkadaşlarımızla sırt sırta mücadele edebilecek ve onlarla rekabet edebilecek bir aday adayı olarak bulunmaktayım” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.