AYHAN SEZER ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer , seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Adayı Sezer bu kez Özel Şehir Koleji’ni ziyaret etti.

AYHAN SEZER ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
21 Aralık 2017 Perşembe 14:33

Kolej ziyaretinde ETO Başkan Adayı Ayhan Sezer’e okul müdürleri Selami Şenyurt ve İ.Samet Yağcıoğlu eşlik etti. Koleji gezen Sezer, yöneticiler, öğretmenler ve öğrencilerle uzun süre sohbet ederek, kolej hakkında bilgiler aldı. Okulda görev yapan öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelen  Sezer ‘’ Eskişehir’de böyle güzel ve kapsamlı   bir eğitim kurumunun faaliyet göstermesi şehrimiz adına çok büyük bir kazançtır” diyerek  okulda görev yapan tüm öğretmenlere başarılar diledi. Kolej yöneticileri Selami Şenyurt ve İ.samet Yağcıoğlu Başkan Adayı Ayhan Sezer’in nazik ziyaretinden dolayı çok memnun olduklarını dile getirerek kendilerine başarılar dilediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.