Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Yücel’den Rektör Gündoğan’a ziyaret

“Erasmus’tan Erasmus+’a 30 Yılın Hikâyesi” etkinlikleri kapsamında Anadolu Üniversitesinde bulunan Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Yücel, Türkiye Ulusal Ajans Başkanı Mesut Kamiloğlu ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan’a ziyarette bulundu.

Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Yücel’den Rektör Gündoğan’a ziyaret
29 Kasım 2017 Çarşamba 11:45


Rektörlük Ofis’te gerçekleşen ziyarette, Rektör Gündoğan’ın yanı sıra Eğitim-Öğretim ve Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Özcan ve Erasmus+ Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Özgür Yıldırım da yer aldı. Görüşmede Rektör Gündoğan, Anadolu Üniversitesi hakkında konuklara bilgi verirken, Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve beraberindeki heyet ise “Erasmus’tan Erasmus+’a 30 Yılın Hikâyesi” etkinlikleri kapsamında pek çok etkinlik düzenlediklerini, Eskişehir’in de Erasmus alanında en başarılı iller arasında yer almasından dolayı Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde böyle bir etkinliği gerçekleştirmeye karar verdiklerini dile getirdiler.


Görüşmenin ardından heyet, Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan eşliğinde Çağdaş Sanatlar Müzesi’ni ziyaret etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.