Avcı ve Günay AK Parti istişare toplantısını değerlendirdi

AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof. Dr. Nabi Avcı ve Prof. Dr. Emine Nur Günay, 30.su düzenlenen AK Parti İstişare Toplantısı’na yönelik açıklamada bulundular.

Avcı ve Günay AK Parti istişare toplantısını değerlendirdi
07 Haziran 2022 Salı 13:43

Prof. Dr. Günay, istişare toplantısı ile alakalı, “AK Parti’nin önemli geleneklerinden biri olarak gerçekleştirilen istişare toplantılarında ülkemiz ilgilendiren konuları, meclis faaliyetlerinden güvenlik ve dış politikaya, ekonomiden tarım ve enerjiye kadar pek çok başlıkta ele aldık. Küresel sistemde herkesin yaşadığı pandemi dönemi ve Rusya-Ukrayna Savaşı’nın tedarik zincirindeki yarattığı aksamalar, küresel enflasyon ve stagflasyona yönelimin etkileri ele alındı. Haziran 2023 Seçimlerine giderken temel ilkeler ve stratejiler değerlendirildi. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemiz için attığımız adımları gözden geçirdiğimiz ve atacağımız adımları belirlediğimiz bu toplantıların hayırlara vesile olmasını diliyorum.’’ şeklinde açıklamada bulundu.

EĞİTİM, SAĞLIK, ADALET VE EMNİYET TEMELİNDE TÜRKİYE ÇAĞ ATLADI

Prof. Dr. Nabi Avcı ise konu ile alakalı olarak, AK Parti’nin kurulduğu günden  beri,  eğitim, sağlık, adalet, emniyet  öncelikli politikalar geliştirdiğini, nitekim Sayın Cumhurbaşkanı’nın  da açılış konuşmasında bu konularda son 20 yılda ülkemizin aldığı yolu sayılarla paylaştığına dikkat çekti.

CUMHURBAŞKANINDAN İKİ ÖNEMLİ MÜJDE

Prof. Dr. Avcı ve Prof. Dr. Günay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın biri çiftçiler diğeri memurları ilgilendiren önemli müjde paylaştığını söyledi. “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, buğday alım fiyatı 6.050TL ve 1000TL alım prim bedeliyle 7.050TL, arpa alım fiyatın ise 5.500TL ve 500TL prim bedeliyle 6.000TL olarak belirlendiğini belirtti. 3600 ek gösterge çalışmasının ise meclise sunma noktasına getirildiğinin müjdesini verdi. Sadece dört meslek grubunu değil, 5,3 milyon kamu görevlimizin tamamı önümüzdeki yıl başından itibaren bu düzenlemeden yararlanacağı müjdesini verdi. 1. dereceye gelmiş olma şartıyla tüm meslek gruplarındaki hak sahipleri 3600 ek göstergeye yükseltilecek. Bunun yanında, genel müdür yardımcılarının ek göstergeleri 4400'e, şube ve ilçe müdürlerinin ek göstergeleri de 3000'e çıkartılacak. Bu müjde milyonlarca vatandaşımızı ilgilendiren çok önemli bir haber. Hayırlı ve bereketli olsun." şeklinde konuştular.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.