AutoShow26 3. Yaşını kutladı

AutoShow26 Otomobil Sporları ve Yardımlaşma Derneği kuruluşunun 3. Yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladı.

AutoShow26 3. Yaşını kutladı
13 Mart 2018 Salı 12:19

Derneğin 3. yaş gününe 500 den fazla AutoShow26 dernek üyesi aileleriyle birlikte katıldı. AutoShow26’nın düzenlediği görkemli baloda Eskişehir’in sevilen ses sanatçıları da sahne aldı. Ticaret siyaset ve otomobil dünyasını bir araya toplayan baloya AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, ESOK Başkanı Sayın Nevzat Arslan, Alpata Otomotiv yönetim kurulu sanayi odası yönetim kurulu, Kütahya’dan Efsane Organizasyon yetkilileri gibi tanıdık simalar da katıldı.

AutoShow26’nın 3.yaş gününde derneğin sponsorları tarafından birbirinden değerli 189 adet hediye çekilişle sahiplerini buldu. Gecede konuşma yapan dernek başkanı Hasan Akbaş, “Bugün AutoShow26 3 yaşında bizler için bu birlik beraberlik ve manevi duygularımızın kabardığı gecede bu yoğun katılım bizleri çok mutlu etti. Bizler birbirine çok bağlı büyük bir aileyiz. Aynı Anneden doğmaya gerek yok, caddeler kardeş dolu diyerek 3,5 arkadaşımızla çıktığımız bu yolda şimdi bakıyorum sizler gibi 10.000 lerce kardeşimiz olmuş. Siz değerli üyelerimizin bizlere olan inanç ve güvenleri bize inanılmaz bir güç veriyor. İyi ki doğdun AutoShow26” dedi.

Baloda konuşma yapan AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan ise AutoShow26 Otomobil Sporları ve Yardımlaşma Derneğinin 3. Yaşını kutladı. STK ve Derneklerin önemine değinen Başkan Doğan, AutoShow26 derneğinin çok başarılı işler yaptığını ve ilerde daha büyük işler başaracağına inandığını ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.