Auto Show 26 dernek binasına kavuştu

Eskişehir'de kurulan Auto Show 26 Otomobil Sporları Derneği, Odunpazarı'nda dernek binasına kavuştu.

Auto Show 26 dernek binasına kavuştu
27 Kasım 2017 Pazartesi 13:48


Yıllardır Eskişehir'de gerçekleştirdikleri etkinlikler ile tanınan Auto Show 26 üyeleri, büyük bir eksikliği gidererek dernek binasına kavuştu. Paşa Mahallesi Acı Çeşme Sokak'taki dernek binasının açılışına; AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Fatih Özata ve çok sayıda vatandaş katıldı. Duaların edilmesinin ardından kurdele kesilerek, dernek binası hizmete girmiş oldu.

Açılışın ardından açıklamalarda bulunan Auto Show 26 Otomobil Sporları Derneği Başkanı Hasan Akbaş, büyük bir eksikliği giderdiklerini anlattı. Daha fazla üretkenlik için bir mekanın şart olduğuna dikkat çeken Başkan Akbaş, "Üyelerimizle bir çok etkinlikte yer aldık. Sıkıntı çeken insanların yardımına koşmayı kendimize görev edindik. Elbette bu süre içerisinde dernek olduk ve üyelerimiz de artış gösterdi. Bir aile ortamından asla taviz vermedik. Derneğin tüm üyeleri birbirini kardeşi olarak görür ve zaten bu kadar uzun süredir birlikte olmamızın sebebi de budur. Biz sosyal farkındalık projeleri gerçekleştirmekten, kendimize vakit ayıramamışız. Aslında dernek binası tüm halka hizmet edecek ama üyelerimiz için de güzel bir gün. Çok heyecanlıyız. Daha büyük projeler, artık bu mekanda konuşulup hayata geçirilecek. Tüm vatandaşlarımızı da çay içmeye bekliyoruz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.