Atletizm Federasyonu Başkanı Çintimar’dan Büyükerşen’e teşekkür plaketi

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

Atletizm Federasyonu Başkanı Çintimar’dan Büyükerşen’e teşekkür plaketi
05 Ekim 2021 Salı 13:52

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, atletizm sporuna verdiği desteklerden dolayı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret ederek teşekkür plaketi verdi. Ziyarette konuşan Çintimar “Eskişehir’de atletizm ve amatör spor kulüpleri ile sporcularına verdiğiniz destekleri mutlulukla takip ediyoruz. Sizlerin destekleri ile yetişecek sporcularımız ülkemizi uluslara arası yarışmalarda başarı ile temsil edecekler. Emeklerini ve desteklerini sporculara büyük moral oluyor. Türkiye Atletizm Federasyonu olarak sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükerşen, Büyükşehir Belediyesi olarak sporun toplumun her kesimine yaygınlaştırılmasını istediklerini ve bu nedenle amatör spor kulüplerine yasalar çerçevesinde destek olmaya çalıştıklarını ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.