Atışkan Alçı'da grev bitti

Eskişehir’deki Atışkan Alçı Fabrikası’nda, geçtiğimiz yıl haziran ayında Türk-İş’e bağlı Kristal İş Sendikası tarafından başlatılan ve dokuz ay süren grev sona ererek, üretime devam ediliyor.

Atışkan Alçı'da grev bitti
18 Temmuz 2023 Salı 15:29

Çalışanları ile taleplerinin üstünde bir anlaşma sağlayan işletme konuyla ilgili ilk kez bir açıklama yaptı. Atışkan Alçı Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Atışkan, kent ve ülke ekonomisine çalışanlarıyla birlikte katkı vermeye devam edeceklerini açıkladı.

Ülkemizdeki en uzun grev süreçlerinden birini yaşadıkları, buna rağmen süreç boyunca en ufak bir sorun, huzursuzluk ve olumsuz bir vaka yaşanmadığına vurgu yapan Atışkan, şunları söyledi: “Dokuz aylık bu uzun süreci hem işletmemiz hem de çalışanlarımızın taleplerinin üstünde bir anlaşma ile mutlu bir şekilde sonuçlandırdık.

Şehrimize, ülkemize değer katmaya, üretmeye devam ediyoruz. Atışkan Alçı çalışanları ve yönetimi ile ülkenin dört bir yanında bulunan bayileriyle mutlu ve huzurlu bir şekilde üretmeye, şehrimize katma değer sağlamaya devam edecektir.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.