Ataç’tan CHP Genel Merkezi’ne ziyaret

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP Genel Merkezi’nde bir dizi ziyarette bulunarak parti yöneticileri ve genel başkan yardımcıları ile bir araya geldi.

Ataç’tan CHP Genel Merkezi’ne ziyaret
06 Mart 2022 Pazar 14:02

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Tepebaşı Belediyesi başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte Genel Sekreter Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Akın, Faik Öztrak ve Oğuz Kaan Salıcı, Genel Başkan Başdanışmanı Ünal Çeviköz ile bir araya gelen Başkan Ataç, Tepebaşı Belediyesi’nin çalışma ve projeleri hakkında bilgiler aktardı. Başkan Ataç’ın çalışmalarının memnuniyet verici olduğunu kaydeden CHP yetkilileri de Başkan Ataç’a başarılarının devamını dileyerek Eskişehirlilere selam ve sevgilerini iletti.


Etiketler; #ahmet ataç #CHP
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.