Ataç ve Ünlüce esnafları gezdi

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (EBB) Başkan Adayı Ayşe Ünlüce ile birlikte Doktorlar Caddesi’nde esnafları ziyaret etti.

Ataç ve Ünlüce esnafları gezdi
17 Şubat 2024 Cumartesi 13:49

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, EBB Adayı Ayşe Ünlüce ile birlikte Eskişehirli esnaflar ve vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Ataç ve Ünlüce son olarak Doktorlar Caddesi’nde çok sayıda esnafı dükkanlarında ziyaret etti ve bol kazançlar diledi. Ataç ve Ünlüce’ye CHP Milletvekili Jale Nur Süllü ile CHP İl Başkanı Talat Yalaz da eşlik etti.

Esnaf ile tek tek görüşen Başkan Ataç ve Ünlüce’ye vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Ataç, “Hemşehrilerimiz ile her noktada bir araya gelmeyi sürdürüyoruz. Bugün de Doktorlar Caddesi’ndeki esnafımıza hayırlı işler diledik. Eskişehir huzur, güven kenti. Bu huzur ve güven ortamımız hiç bozulmasın” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nezire Gümüş. - 2 ay önce
Yolunuz açık olsun. Başarılar diliyorum