ARTIK YETER!

Eskişehir Alpu Beylikova Mihalıççık Karayolları İyileştirme Platformu sürekli adı kaza ve ölüm haberleri ile anılan Alpu yolunun bir an önce iyileştirilmesi için hükümete çağrıda bulundu.

13 Ocak 2019 Pazar 14:49

Eskişehir Alpu Beylikova Mihalıççık Karayolları İyileştirme Platformu sürekli adı kaza ve ölüm haberleri ile anılan Alpu yolunun bir an önce iyileştirilmesi için hükümete çağrıda bulundu. Çok sayıda vatandaşın katıldığı protestoya CHP İl Başkanı Abdulkadir Adar, CHP Eskişehir Milletvekilleri Jale Nur Süllü ile Utku Çakırözer, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, MHP Milletvekili Metin Nurullah Sazak, İYİ Parti Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu da katıldı. Platform adına konuşan Hüseyin Güven “Yetkililere sesimizi duyurmak için toplandık iddialıyız bu sesi duyuracağız” dedi.

Alpu kavşağında bir araya gelerek Ölüm yolu diye tabir edilen Alpu Yolu’nun bir an önce iyileştirilmesi talebinde bulunan platform üyeleri adına konuşan Hüseyin Güven, son 10 yılda 600 ölümlü kazanın yaşandığını belirterek, “Yıllardır bizleri sevdiklerimizden ayıran, yüzlerce çocuğu öksüz bırakan yoldur bu yol. Yüzlerce insan canından olurken, kimseler bizden susmamızı beklemesin. İddia ediyoruz ki eğer bu yolu bugün Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kullansa bu ölüm oranları, bu veriler eline ulaşsa belki de bu yolu bugün trafiğe kapatır. Hiç olmadı yolda çalışma başlar ve 3 ayda tamamlanır. Sayın iktidar milletvekillerimizden bir isteğimiz olacak. Lütfen başta ulaştırma ve alt yapı bakanı Mehmet Cahit Turhan’a durumu arz edin. Lütfen seçtiğimiz 7 milletvekili bir araya gelip de bu yolu yaptırın” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.