Ara tatilde birbirinden renkli atölyeler

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çocuk Hakları Birimi, çocukların ara tatilde de verimli zaman geçirmeleri için 15-19 Kasım tarihleri arasında ara tatil atölyeleri gerçekleştirdi.

Ara tatilde birbirinden renkli atölyeler
23 Kasım 2021 Salı 14:04

15 farklı branşta gerçekleştirilen atölyelere Eskişehirli çocukların yanı sıra şehir dışından gelen birçok çocuk da katılım sağladı. Çocuk Hakları Birimi tarafından 4-14 yaş grubundaki çocuklar için, kutu oyunları, Orff ve beden perküsyonu, okuyorum oynuyorum, kukla, geri dönüşüm atölyeleri, eğlenceli oyun, baskı, karikatür, satranç, resim, 3 boyutlu sanat, evcil hayvanıma nasıl bakarım, origami, yaratıcı sanat, karakter çizim, dolgu oyuncak yapımı gibi atölyeler gerçekleştirildi.

248 çocuğun katılım sağladığı atölyeleri Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce de ziyaret etti. Atölye çalışmalarında hem eğlenen hem de öğrenen çocuklarla sohbet eden Başkan Büyükerşen, çocuklar için çalışmalarının devam edeceğini belirterek, “İlgi alanlarına göre düzenlenen atölyeler sayesinde yoğun derslerinin sonrasında çocuklarımız mutlu bir ara tatil geçirdi. Çocuk Hakları Birimimiz okul dönemlerinde de atölye düzenlemeye devam edecek” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.