ANOT adını Türkiye’nin en büyükleri arasına yazdırdı

Eskişehir’de iki lokomotif şirketi ile beş ayrı sektörde faaliyet gösteren Anot Group, Türkiye’nin en büyük sanayi kümelenmesi olan Savunma Havacılık ve Uzay Kümelenmesi Derneği (SAHA İstanbul) üyeliğini tamamladı.

ANOT adını Türkiye’nin en büyükleri arasına yazdırdı
29 Ocak 2024 Pazartesi 16:15

Eskişehir’de 1982 yılında Mustafa Gönenli tarafından güç ve otomasyon panoları sektöründe faaliyet göstermek üzere kurulan Anot, bugün yurt içi ve yurt dışında toplam beş lokasyonda, 32 bin metrekarelik yüksek teknolojili üretim tesisinde beyaz eşya sektörü başta olmak üzere otomotiv, havacılık,  savunma, cam, döküm, geri dönüşüm, elektrik, mobilya, tarım ve kombi sektörlerine yönelik üretim yapıyor. Şirket, savunma sanayine yönelik geliştirdiği proje çalışmalarını artırma hedefleri doğrultusunda SAHA İstanbul’a üye oldu.  SAHA İstanbul, ROKETSAN, HAVELSAN, ASELSAN, TÜMOSAN, MKEK, Baykar, BMC, ASFAT, STM ve THY Teknik gibi savunma sanayinin öne çıkan firmalarını bünyesinde barındırıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.