Anadolu Üniversitesi'nde yerden göğe havacılık konuşuldu

Anadolu Üniversitesi Havacılık Kulübü Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, Mustafa Öç Konferans Salonu’nda MNG Kargo’dan birçok ismi“Yerden Göğe Havacılık Semineri” ileöğrencilerle buluşturdu.

Anadolu Üniversitesi'nde yerden göğe havacılık konuşuldu
20 Aralık 2017 Çarşamba 16:42


Seminere katılan MNG Havayolları Eğitim Şefi Hacı Mehmet Çamlıbel, Ticaret Başkanı Hasan Tasus, Planlama ve Koordinasyon Başkanı Atilla Arıkan konuşmalarını
gerçekleştirdi. Anadolu Üniversitesi Havacılık Fakültesi mezunu olan Arıkan, konuşmasında kendilerine gelen başvurularda Anadolu mezunlarına öncelik verdiğini belirtti. Çalışan kadrosunun büyük bölümünün Anadolu mezunu olduğunu ifade eden Atilla Arıkan, MNG Kargodiğer kurumlardan farklı olarak bir aile olduğuna dikkat çekti. Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesinin hem mezunu hem de eski öğretim elemanı olan Mehmet Çamlıbel, “Sizlerin arasından gelip en yüksek kadrolara yükselebilmiş insanlarız” dedi.
Semineri düzenleyen Anadolu Üniversitesi Havacılık Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Büşra Öz, bu tür etkinlikler yolu ile sektör ve öğrencilerin arasındaki bağı kurmayı amaçladığını aktardı. Öz, “Usta isimlerle tanışan öğrenciler bu sayede sorularına yanıt bulabiliyor ve gelecekteki çalışma hayatları hakkında bilgi sahibi oluyor" diye konuştu.
İki oturum halindegerçekleştirilen seminerin ilk oturumunda MNG Havayolları'nın tanıtımı yapıldı ve uçuşlar hakkındaki teknik bilgiler paylaşıldı. İkinci oturumda ise MNG çalışanları, katılımcıların sorularını yanıtladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.