Anadolu Hastanesi önündeki kafeteryayı artık Odunpazarı işletiyor

Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi önünde bulunan ve mülkiyeti Odunpazarı Belediyesi’ne ait olan kafeterya, Odunpazarı Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından işletilmeye başlandı.

Anadolu Hastanesi önündeki kafeteryayı artık Odunpazarı işletiyor
06 Ekim 2019 Pazar 13:13

Odunpazarı Belediyesi, Hamamyolu, Cumhuriyet Parkı, Aladdin Park ve Hicri Sezen Parkı’nda bulunan kafelerin ardından Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi önünde bulunan kafeteryayı da işletmeye başladı.

Mülkiyeti Odunpazarı Belediyesi’ne ait olan kafeterya, Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından yeniden düzenlendi.

Odunpazarı Belediyesi tarafından işletilen diğer kafe ve parklarda olduğu gibi Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi önündeki kafeterya da daçay 1 TL.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sevgi ilik - 5 yıl önce
Yüregine saglık baskanım