ALACAĞIMIZ MAÇI VERDİK

Maçın 14. dakikasında 1-0 yenik durum düşen Eskişehirspor, karşılaşmanın 28. dakikasında 1-1 eşitliği yakaladı. 56. dakikada 2-1’lik üstünlüğü ele geçiren Eskişehirspor, 66'da kontra ataktan 89. dakikada ise penaltıdan yediği gollerle rakibine 3-2 yenilerek haftayı puansız kapadı.

ALACAĞIMIZ MAÇI VERDİK
25 Ağustos 2019 Pazar 23:52

Sezonun ikinci haftasında deplasmanda Adanaspor’un konuğu olan Eskişehirspor arzu ettiği puanları alamadan dönüyor.

Karşılaşmanın 14. dakikasında 1-0 yenik duruma düşen Eskişehirspor bu gole 28. dakikada Kamal ile karşılık verdi. İlk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın 2. Yarısına iyi başlayan eskişehirspor Ahmet Dereli’nin kendi kalesine attığı gol ile 2-1 üstün duruma geçti (dakika 58). Karşılamanın 66. dakikasında gelişen   hızlı kontra atakta Adanaspor günün başarılı ismi Eze ile eşitliği yakaladı. Karşılaşmann 89. dakikasında ise hakemin tartışmalı penaltı kararı ardından Eze, Adanaspor’u 3-2’lik üstünlüğe taşıdı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.