Akçasoy güven tazeledi

Eskişehir Kent Konseyi 21. Olağan Seçimli Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda başkanlığa tekrar aday olan Nuray Akçasoy, “Şehrimizin bütün bileşenleri burada. Nerede çok isek orada mutlaka daha üstün gayretler çıkacak. Şehir için daha da iddialıyız” dedi.

Akçasoy güven tazeledi
07 Ekim 2021 Perşembe 20:42

Eskişehir Kent Konseyi 21. Olağan Seçimli Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurula Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkan Vekili Emre Genç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce, ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen, Eskişehir Barosu Başkanı Mustafa Elagöz  ve birçok sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

ÜSTÜN GAYRETLER OLUŞACAK

Genel kurulda konuşan ve herkesin yürütme kuruluna girip Eskişehir için çalışmak istediğini söyleyen Akçasoy, “Şehrimizin bütün bileşenleri bugün burada. Çok da hoşuma gidiyor bu durum. Bileşenlerimizin tümü katılma gayreti içinde. Bu beni çok mutlu etti. Tekrar adaylığım söz konusu. Bizler de burada 2 yıldır yaptığımız çalışmalarımızı genel kurulu üyelerimize arz edeceğiz. Onlar da bunları inceleyecekler. Daha sonra da ben ve yürütme kurulumuz seçime girecek. Yürütme kuruluna girmeyi arzu eden sayısı o kadar yükseldi ki. Bu beni çok mutlu etti ve gurur duydum. Yürütme kurulunu da sayıcak çoğaltmak zorunda kaldık. Bir önceki dönem 15 olan ve ben hep yedeklerimle birlikte çalıştım. Onlarla 20’yi buluyorduk. Şimdi de 20’yi gecik bir yürütme kurulu sayım oldu. Herkes Eskişehir Kent Konseyi’nde şehir için çalışmaya, elini taşın altına koymaya hazır olduğunu söyledi. Şimdi demek ki daha güzel şeyler yapacağız. Nerede çok isek orada mutlaka daha üstün gayretler çıkacak. Şehir için daha da iddialıyız” diye konuştu.

YILDIZLAŞMIŞ KENT ESKİŞEHİR

Eskişehir’in parmakla gösterilen bir kent olduğunu ifade eden Ataç, “Nuray kardeşimin başkanlığında yıllardır başarıyla buralara kadar geldi Eskişehir Kent Konseyi. Yaklaşık 20 yıldır Hocamla beraber Eskişehir’de mücadelemizi sürdürdük. Bugünlere kadar geldik. İyi noktalara da geldik. Bugün Türkiye’de parmakla gösterilen yıldızlaşmış kentlerden birisiyiz. Esasında toplumda sevilen insanlar bazen kıskanılır ama Eskişehir öyle değil. Herkes sevgiyle yaklaşıyor, sevgiyle bakıyor. Bu da bizlere mutluluk veriyor. Eskişehir Kent Konseyi eminim Eskişehir için daha da iyi çalışmalar yapacak” şeklinde konuştu.

BÜYÜKERŞEN’E PLAKET VERİLDİ

Daha sonra Nuray Akçasoy tarafından, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür plaketi verildi. Ardından pandemi sürecinde en önde mücadele veren sağlık çalışanlarına plaket verildi. Tek adayla gidilen genel kurulda mevcut başkan Nuray Akçasoy, güven tazeleyerek tekrar Eskişehir Kent Konseyi Başkanı seçildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.