Akçasoy: Eskişehir, geçmişi gelecekle bağlayan köprüdür

Eskişehir Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Nuray Akçasoy yeni dönemde de başkanlık görevini üstlendi.

Akçasoy: Eskişehir, geçmişi gelecekle bağlayan köprüdür
26 Eylül 2019 Perşembe 11:14

Tek liste ile olağan genel kurula gidilen Kent Konseyi’nde Nuray Akçasoy güven tazeledi. Akçasoy geçmiş dönemde görev yapan yürütme kuruluna plaket takdim ederken, yeni yürütme kurulunda ise şu isimler yer aldı: Avukat Barış Günaydın(Türkiye Bilişim Derneği Eskişehir Şubesi), Bülent ÖZyazıcı(Gazeteciler Cemiyeti), Avukat Betül Duman(Eskişehir Barosu), Cafer Onası(Hacı Bektaşi Veli Kültür Derneği), Çiğdem Çalışır(Eskişehir Göz Merkezi Engelliler Spor Kulübü Derneği), H.Güray Gürlek(T.Harb İş Sendikası Eskişehir Şubesi), Hakan Karuk(Eskişehir Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği), Haydar Urfalı( Türk Eğitim Sen 1 No lu Şube), Kemal Azak (Belediye İş Sendikası Eskişehir Şubesi), Levent Özbunar(TMMOB Ziraat Odası Eskişehir Şubesi), Prof. Dr8. Nuri Kavak (T.Eğitim Sen 2 No lu şubesi),  Nizamettin Ertaş (Gökmeydan Mahalle muhtarı), Recep Taşel(ESO), Nevdet Bilgin (Mülkiyeliler Birliği Derneği Eskişehir Şubesi).

Akçasoy: Eskişehir, geçmişi gelecekle bağlayan köprüdür

Başkan Akçasoy, kongrede yaptığı konuşmada Eskişehir’in var olduğu konumu korumak ve daha ileri taşımak için çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, devam etti: Bu topraklarda çok değerli şehirler kurulmuştur. 3000 yıldan daha eski tarihi bir zenginli barındıran Frig Uygarlığı’nın merkezi olan, Kurtuluş Savaşı’nın en önemli çarpışmalarının yaşandığı Eskişehirmiz bir yanıyla geçmişimiz, bir yanıyla geleceğimiz arasında adeta bir köprü niteliğindedir. Kent konseyleri, kamu kuruluşları, yerel yönetimler, STK’lar, odalar ve üniversiteler ile bir araya gelerek; ortak akıl ve gönüllülük anlayışıyla şehirlerin yönetimlerine katkıda bulunmak, hoşgörüyü kültürüyle çözüm odaklı çalışmalar yapmak amacını taşıyan önemli bir yapıya sahiptirler. Şehrini seven, düşünen, gelişimi ve değişimine destek olmak isteyen Kent Konseyi gönüllüleri olarak çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın gençlerimizin terk etmek istemediği ve yaşanabilir şehirler arasında yer alan Eskişehir’imizin bu konumunu korumak ve daha da ileriye taşımak amacıyla çalışmalar yürüttük. Bizlerin öncelikli görevi ve ödevi, cesur, birleştirici, ilkeli, dost ve samimi duruşumuzla güzel şehrimize faydalı hizmetlerde bulunmaktır”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.