AKÇASOY: BİRLİKTE GELİŞTİRECEĞİZ

Türkiye Kent Konseyleri Birliği (TKKB) Başkanı Nuray Akçasoy, görevi hafta sonu düzenlenen TKKB 9. Dönem Başkanlığı Devir Teslim Töreninde Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof.Dr. Yılmaz Büyükerşen ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin eşliğinde Necati Binici’den devraldı.

AKÇASOY: BİRLİKTE GELİŞTİRECEĞİZ
20 Şubat 2018 Salı 12:13

 Tören sonrası bir açıklama yapan Akçasoy,  Birlik Başkanlığı görevini geçen dönem başarı ile sürdüren Necati Binici’nin bilgi ve tecrübelerinden her zaman istifade edeceklerini aktararak bu bayrak değişiminin millet ve memleket için yararlı olmasını diledi. 

TKKB olarak öncelikli görevlerinin cesur, birleştirici, dost ve samimi duruş ile kent konseylerine önderlik etmek ve bu sayede şehirlerimize faydalı katkılarda bulunmak olduğunu vurgulayan Akçasoy “Önümüzdeki yeni dönemde, birliğimizin var olma sebebi olan ‘birlikte yaratmak ve geliştirmek’ misyonumuza daha fazla sarılarak ortak hedeflerimiz için çalışmalarımızı geliştireceğiz.”diye konuştu.

Akçasoy “Devir Teslim Törenimizde bizlerle olan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen’e, Gaziantep Belediye Başkanımız Fatma Şahin’e, Karesi Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’a,  Odunpazarı Belediye Başkan Vekilimiz Emre Genç’e, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterimiz Engin Çakmak’a,   UCLG-MEWA Genel Sekreterimiz Mehmet Duman’a, İç İşleri Bakanlığı Temsilcimize, tüm siyasi partilerimizin il ve ilçe başkanları ile temsilcilerine Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinden katılan Kent Konseyleri Başkan ve Genel Sekreterlerimize, TKKB Yürütme, Danışma ve Akademik Kurul üyelerimize ve Eskişehir Kent Konseyimizin Yürütme Kurulu Üyeleri ile Çalışma Grubu Başkanlarımıza en içten teşekkürlerimi sunuyorum.”ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.