AK Partililer duyurdu: “Hasan Polatkan’da seferler devam edecek”

MHP ve AK Parti Eskişehir Milletvekillerinin, Hasan Polatkan Havalimanı’nın uçuşlara kapatılmaması için bugün Bakanlıkla yaptıkları görüşme sonuçlandı. AK Partililer tarafından yapılan duyuruda Bakanlığın ‘seferlere devam etme kararı aldığı duyuruldu.

AK Partililer duyurdu: “Hasan Polatkan’da seferler devam edecek”
29 Mart 2022 Salı 17:41

AK Parti MKYK Üyesi Burhan Sakallı, AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Nabi Avcı ve Emine Nur Günay, MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, AK Parti İl başkanı Zihni Çalışkan ile AK Parti Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Murat Özcan, Hasan Polatkan Havalimanı'nın uçuşlara kapatılmaması için bugün Ankara’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile bir araya geldi.  Çalışkan, ziyaret sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Hasan Polatkan Havalimanı ile ilgili konu çözülmüştür. Seferler devam edecektir. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil KARAİSMAİLOĞLU’na teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.