AK Partili Gürcan Alpu yolunu inceledi

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan ölüm yolu olarak tabir edilen Alpu Yolu’nu inceledi. Gürcan yolun ivedilikle tamamlanması için elinden geleni yapacağını söyledi.

AK Partili Gürcan Alpu yolunu inceledi
14 Ağustos 2023 Pazartesi 13:10

Eskişehirliler tarafından ölüm yolu olarak adlandırılan Alpu Yolu’nun genişletilme çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan, Karayolları Genel Müdürlüğü bölge şefi ve yüklenici firmanın yetkilileri ile görüştü. Gürcan uzun süredir çalışmaların sürdüğü Alpu yolunun bir an evvel bitirilmesi için elinden geleni yapacağını söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet ucar - 9 ay önce
Degerli vekilim birde seyitgazi afyon yolunu bir gidip gorsenizde cezalandirilmis bir ilin yol cezasini bitirseniz cok yakin zamanda kalabak su dolum tesislerinin yakininda meydana gelen bircok askerimizinde yaralandigi sehrin girisi de dahil bu yuzyilda bu cevre yolu bu iktidarada sehrede yakismiyor bu sehrin yasayan insanlarina olan iktidar cezasini bitiri