AK Parti’de masa kavgası

AK Parti Tepebaşı İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği iftar yemeğinde İl Başkanı Zihni Çalışkan ile İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu’nun oturma düzeni nedeniyle tartıştığı iddia edildi.

AK Parti’de masa kavgası
27 Nisan 2022 Çarşamba 10:40

Konuyu gündeme taşıyan İstikbal Gazetesi’nden Murat Taşkın. Taşkın, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığının düzenlediği iftar organizasyonunda Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu’nun iftara katılan protokol için ayrı masalarda yer ayırttığını belirterek,, bunun nedenini samimi havayı arttırmak olduğunu söyledi. Taşkın köşesinde, yaşanan bu durum sonrasında İl başkanı Zihni Çalışkan’ın, Çizmelioğlu’na “neden ben bakanın masasında değilim” diyerek itiraz ettiğini, bu nedenle kısa süreli bir tartışma yaşandığını belirtti. Tartışma sonrasında Bakan Kirişçi’nin masasından bir kişinin kaldırılarak, Zihni Çalışkan’ın bakanın masasına oturduğunu belirttiği yazısında Taşkın, tartışmaya asıl neden olanın eski il başkanı Dündar Ünlü için bakanın masasında yer ayırtılması olduğunu ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.