AK Parti uzun bir süre sonra yan yana geldi

Şehrin sorunları için bir araya gelemeyen, hatta ortak basın toplantısı dahi yapamayan AK Parti Eskişehir Milletvekilleri, AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ın Eskişehir’e gelmesi nedeniyle bir araya geldi.

AK Parti uzun bir süre sonra yan yana geldi
01 Mart 2022 Salı 15:44

Eskişehir’in AK partili aktörleri uzun bir süre sonra bir araya geldi.   AK partili Milletvekilleri Nabi Avcı Emine Nur Günay ve Harun Karacan’ı bir araya getiren şey ise Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ın Eskişehir’e gelmesi oldu. Hatırlanacağı üzere AK Parti’nin 3 vekili uzun bir süredir yan yana gelemiyor. En son ne zaman yan yana geldikleri hatırlamak bile ciddi bir hafıza sorunu… AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Binali Yıldırım’ın Eskişehir’e gelmesi ile birlikte en azından aynı fotoğraf karesine sığdı. Yıldırım, Eskişehir İl danışma kurulu için Eskişehir’e gelirken, ilk ziyaretini Anadolu Üniversitesi’ne yaptı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.