AK Parti'nin Afyon vekilleri bakandan ne istedi?

Afyonkarahisar’ın AK Partili milletvekilleri, Eskişehir’e inen uçakların Kütahya’ya inmesi için Ulaştırma Bakanı’nı ziyaret ettikleri iddia edildi.

AK Parti'nin Afyon vekilleri bakandan ne istedi?
25 Mart 2022 Cuma 11:10

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, 9 Mart’ta sosyal medya hesabından “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu'nu Milletvekillerimiz Veysel Eroğlu ve İbrahim Yurdunuseven ile ziyaret ettik. İlimizin bakanlık ile alakalı taleplerini ilettik. Sayın Bakanımıza ilimize olan destekleri ve nazik misafirperverliği için teşekkür ediyorum” notunu paylaştı.

Özkaya, Bakan Karaismailoğlu ile çekilmiş fotoğrafını da paylaşıma ekledi.

Afyon’un AK Partili vekillerinin tamamının hazır bulunduğu ziyarette; Eskişehir’deki Hasan Polatkan Havalimanı’na yapılan seferlerin Kütahya’daki Altıntaş’a yapılması için istekte bulundukları iddia edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.