AK Parti Milletvekili Gürcan EAL velileri ile görüştü

Eskişehir kamuoyunun uzun süredir gündeminde yer alan Eskişehir Anadolu Lisesi velileri ile bir araya gelen AK Parti Milletvekili Ayşen Gürcan, çözüm için çalıştıklarını belirterek en kısa sürede gerekenlerin yapılacağını söyledi.

AK Parti Milletvekili  Gürcan EAL velileri ile görüştü
26 Ocak 2024 Cuma 17:41

Eskişehir Anadolu Lisesi binasının depreme dayanıksız olduğu gerekçesi ile öğrencilerin TOKİ İkram Cirit Lisesi’ne taşınması ardından EAL öğrencilerinin velileri uzun süre itiraz etmişti. Veliler ile bir araya gelen AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan, okul ile ilgili gelişmeleri yakından takip ettiğini belirtti.

Velilerin yeni eğitim dönemi için talep ettiği Sümer’de inşası devam eden okulda incelemelerde bulundu. Gürcan, taleplerin karşılanması için gerekeni yapacağını beyan etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.