AK Parti Kadın Kolları 15 Temmuz Şehitleri anısına kan bağışında bulundu

AK Parti Eskişehir Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Kızılay’ın destekleriyle valilik meydanında düzenlenen programda, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde şehitler anısına kan bağışı etkinliği düzenlendi.

AK Parti Kadın Kolları 15 Temmuz Şehitleri anısına  kan bağışında bulundu
16 Temmuz 2021 Cuma 19:27

AK Parti Eskişehir Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır, vatandaşların ve teşkilât mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği kan verme etkinliğine dair açıklamalarda bulundu.

Şehitlerin anısına bu etkinliği düzenlediklerini söyleyen Başkan Ünalır, “Bugün 15 Temmuz ruhu ve iradesi ile buradayız. Kan bağışı kampanyamızı böyle anlamlı bir günde gerçekleştirmenin gururunu damarlarımızda hissediyoruz. Vatan için can veren aziz şehitlerimiz ve canını vatanı için düşünmeksizin feda etmeyi göze almış gazilerimize minnet duygularımızla bugünü anlamlı kılmak istedik.

Şehitlerimiz can verdi bizler de onların ruhuna kan olalım yaşamlara can olalım istedik. Katılım gösteren tüm vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.