AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan: Esnafımız halinden memnun

Bir iş yerinin açılışında konuşan AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan “Esnafımız halinden memnun. Daha iyisinin olabileceğine dair özlemleri var” dedi.

AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan: Esnafımız halinden memnun
02 Kasım 2022 Çarşamba 14:10

Bulser Mobilya’ya ait, Reşadiye Esnafı Sokak’taki Türkiye’nin en büyük Bambi Yatak Mağazası’nın açılışında konuşan AK parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, esnafın halinden memnun olduğunu belirterek şunları söyledi:

Her açılışa gittiğimizde şundan çok mutlu oluyoruz. Hamdolsun Cumhurbaşkanımızın yatırım, istihdam, ihracat söylemi içinde büyük bir mağazanın hele hele Türkiye’nin en büyüğünü açıyor olmak bizim için mutluluk verici. Sanayi Bölgesi Başkanımız sanayinin nasıl gümbür gümbür gittiğini biliyor. EMKO, ESTİM ve Oto Sanayiciler Sitesi’ni gezdim. Esnafımız halinden memnun. Daha iyisinin olabileceğine dair özlemleri var. Buranın açılması da hem işletmeciye hem şehrimize ciddi bir moral kazandırıyor. Bunların artarak devam edeceğine inanıyorum.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mstfondr - 1 yıl önce
Komedi mi bu esnaf halinden memnunmus ,guldurmeyin milleti ve hatta dalga gecmeyin bari