AK Parti Eskişehir Erdoğan ile görüştü: Hangi isimler ön plana çıktı?

AK Parti Eskişehir Teşkilatı Cumhurbaşkanı ve AK parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Görüşmede AK Parti teşkilat mensuplarından ilçe belediye başkan adaylıkları için 3 isim vermeleri istendi.

AK Parti Eskişehir Erdoğan ile görüştü: Hangi isimler ön plana çıktı?
26 Aralık 2023 Salı 15:09

AK Parti Eskişehir Teşkilatı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Görüşmede teşkilat mensuplarından ilçe belediye başkan adaylığı için düşündükleri isimleri yazmaları istendi. Teşkilat üyelerinden 3 ismi yazmaları istenirken yazılan isimler kapalı zarflarla yetkililere teslim edildi. Erdoğan ile yapılan görüşmenin ardından önemli iddialar ortaya atıldı. Uzun süredir adı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için geçen Nebi Hatipoğlu’nun adaylığının yarın ya da en geç haftaya Çarşamba açıklanacağı yönünde oldu. Öte yandan Tepebaşı için iki ismin ön plana çıktığı, bu isimlerin Dündar Ünlü ve Murat Sanler olduğu ifade edildi. Odunpazarı’nda ise Burhan Sakallı’nın adaylığına kesin gözüyle bakılırken, ağırlık kazanan bir diğer ismin Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp olduğu öğrenildi.

Hatipoğlu hazırlıklara başladı

Henüz adaylığı açıklanmamış olmasına rağmen Hatipoğlu’nun yerel seçim hazırlıklarının startını verdi. Hatipoğlu 2 seçim ofisini şimdiden kiraladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.