AK Parti Eskişehir'de kan kaybediyor

ORC Araştırma’nın verilerine göre Eskişehir AK Parti ve MHP’nin oyları 2018 milletvekili seçimlerinden bu yana ciddi miktarda azalırken CHP ve İYİ Parti’nin oyları arttı.

AK Parti Eskişehir'de kan kaybediyor
20 Aralık 2022 Salı 22:17

ORC Araştırma şirketi Eskişehir’inde içinde yer aldığı şehirlerin anket sonuçlarını açıkladı. AK Parti’nin 2018 milletvekili seçimlerinde yüzde 38,8 aldığı Eskişehir’de oyu yüzde 8,2 azalarak 30,6’ya düştü. Böylelikle iktidar partisi kentte birinciliği, oyunu 2,6 puan artırarak yüzde 34,9 yapan CHP’ye kaybetti. Ayrıca ankette MHP'nin 4,8 Puan oy kaybettiği CHP'nin İYİ Parti'nin ise 7,2 Puan Oylarını arttırdığı ifade edildi. AK Parti’nin 2018 milletvekili seçimlerinde yüzde 38,8 aldığı Eskişehir’de oyu yüzde 8,2 azalarak

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.