"AİHM KARARI İLE SENDİKAYI KAPATILDI"

DİSK  Emekli Sen Eskişehir Şube Başkanı Suat Başaraner AİHM’in 8 yıl sonra verdiği karar neticesinde sendikayı kapattıklarını söyledi.

"AİHM KARARI İLE SENDİKAYI KAPATILDI"
08 Mayıs 2019 Çarşamba 14:41

DİSK  Emekli Sen Eskişehir Şube Başkanı Suat Başaraner AİHM’in 8 yıl sonra verdiği karar neticesinde sendikayı kapattıklarını söyledi. Başaraner verilen kapatma karanın ardından geçici bir divan, yönetim seçtiklerini ve bu yönetimin yeni sendika kurduğunu aktardı.

5 Nisan 2019’da Eskişehir’de sendikanın şubesini kurduklarını ifade eden Başaraner, “Şenay Subaşı, H.Cahit Doğan, Mustafa Bulut, Şemşettin Kurt, Vildan Aydoğan ve İrfan Yakşi arkadaşlarımızı Eskişehir Şubesi’nin geçici yönetimine atadı. Bundan sora çalışmalarımız bundan öncekilerden daha hızlı ve daha kararlı devam edecektir. AHİM’in verdiği karar kendisini yıpratmıştır ve bize göre hukuk skandalıdır” dedi.


Etiketler; #Suat Başaraner
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.