AHPADİ’den Başkan Büyükerşen'e ziyaret

Adaletin Hukuku Ve Parlamenter Demokrasi İdeali Platformu(AHPADİ) sözcüsü Mehmet Ektaş ve beraberindeki heyet Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

AHPADİ’den Başkan Büyükerşen'e ziyaret
19 Aralık 2021 Pazar 15:05

AHPADİ sözcüsü ve beraberindeki 15 kişilik heyeti Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda ağırlayan Başkan Büyükerşen, Ağustos ayında Eskişehir’de kurulan platforma başarılar dileyerek, adaletin ve parlamenter sistemin öneminin vatandaşlara anlatılmasının çok değerli bir görev olduğunu ifade etti.

Eskişehir’de yaşıyor olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten AHPADİ sözcüsü Mehmet Ektaş ziyarette, “ Hizmete başladığınız günden bu yana çok önemli hizmetler yaptınız. Bilgi ve birikimlerinizi bizlerle paylaşmanızı çok istiyoruz. Sizin tecrübeleriniz bizim için çok değerli.” sözleriyle kendileriyle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.