Ahmet Ulupınar, BBP’nin A takımına girdi

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin olağan kurultayında oyların 771’ini alarak yeniden genel başkanlığa seçildi.

Ahmet Ulupınar, BBP’nin A takımına girdi
24 Ekim 2023 Salı 15:37

Ahmet Ulupınar, BBP Genel Başkanı Destici'nin MKYK listesinde tekrar asil üye olarak yer aldı.  Ulupınar, kurultaya ilişkin yaptığı açıklamasında, birlik ve beraberlik mesajı vererek “
Büyük Birlik Partisi'ne olan inancım ve çalışmalarım için bana bu onuru layık gören genel başkanımıza ve teşkilatımıza da teşekkür ederim.  Kurultaylar yenilenme zamanıdır. Birlik ve beraberliği perçinleme zamanıdır. Kucaklaşma zamanıdır. Besmele çekip yeniden aşk ile millet için yola koyulma zamanıdır” ifadelerini kullandı. Öte yandan Ahmet Namık Akdoğan’da BBP’nin yeni dönemde Merkez Disiplin Kurulu üyeliğine seçildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.