Ahmet Sivri: Tepebaşı’nda doğan Tepebaşı’nda doyacak

AK Parti’den Tepebaşı Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Ahmet Sivri, “Yorulmadan tüm enerjimizle sizler için çalışıyoruz. Tepebaşı’nda doğan Tepebaşı’nda doyacak” dedi.

Ahmet Sivri: Tepebaşı’nda doğan Tepebaşı’nda doyacak
21 Kasım 2023 Salı 17:24

Ahmet Sivri, AK Parti’den Tepebaşı Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı. Sivri, başvuru dosyasını AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Emre Aydın’a teslim etti. Daha sonra aday adaylığına ilişkin açıklama yapan Sivri, “Tepebaşı’nda mutlaka organize sanayiye ihtiyaç vardır. Tepebaşı’nda doğan Tepebaşı’nda doyacak” dedi. 
“YOL ARKADAŞI OLMAYA GELİYORUM”
“Bir belediye başkanı değil yol arkadaşı olmaya geliyorum” diyen Sivri, “Partimin kurulduğu günden bugüne partimin bana vermiş olduğu mahalle komisyonları, seçim çalışmaları, ilçe başkanlığı, belediye meclis üyeliği dönemleri bütün görevlerde bulundum. Verilen bütün görevleri de alnımın akıyla elimden geldiği kadarıyla yaptım. Bugün için AK Parti’den Tepebaşı Belediye başkanlığı için aday adaylığım için buradayım. Belediyecilik hizmet makamı, hizmet kurumu. Bir işi severek yaparsanız başarı elde edilir. Bu iş ekip işiyle olacak. Bizim ekibimiz hazır. Bizi bekleyenler var. Yunus Emre Devlet Hastanesinde doğan çocuk bizi bekliyor, sokakta oynayacak yer bulamayan çocuk bizi bekliyor, daha fazla spor alanı isteyen gençler bizi bekliyor, evi çekip çeviren kadınlarımız bizi bekliyor, babalar bizi bekliyor, emekli vatandaşlar bizi bekliyor, hastalar, yalnızlar, muhtarlar, esnaflar, öğrenciler bizi bekliyor. Herkes bizi bekliyor. Herkese elimizi uzatacağız. Herkesin yanında olacağız. Bir belediye başkanı değil yol arkadaşı olmaya geliyorum. İyi günde, kötü günde bütün vatandaşlarımızın yanında olmak için buradayız” diye konuştu. 
“TEPEBAŞI İÇİN HAYALİ OLAN HERKESİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUM”
Sivri konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “İlk işimiz bölgemizi depreme dayanıklı hale getirmek olacak. Bunun için hükümetimizle, TOKİ ile çalışacağız. İklim değişikliği ile ilgili adımları da atacağız. Bugüne kadar Tepebaşı’na çivi çakan herkesten Allah razı olsun. Yeni dönemde başkanlar umut ve cesaret vermeli. Yapılabilir olduğuna inandığım ancak henüz yapılmamış birçok çalışmanın sözde kalmaması Tepebaşı ve Eskişehir’imizin gelişmesine inandığım için aday oldum. Tepebaşı için hayali olan herkesin desteğini bekliyorum. Proje ekibimiz çalışıyor. Baksan Sanayi Sitesi’nin dönüşümü Kızılinler Projesi çalıştığımız projenin birkaç tanesi. Durmadan, yorulmadan ben ve ekibim tüm enerjimizle sizler için çalışıyoruz. Üreten Tepebaşı için önem verdiğimiz konulardan birisi de bölgemize sanayi yatırımları için adım atmak olacaktır. Tepebaşı’nda mutlaka organize sanayiye ihtiyaç vardır. Tepebaşı’nda doğan Tepebaşı’nda doyacak.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.